Teren cu suprafaţă sintetică la Stadionul Municipal din Zalău

Atât grupele de copii de la FC Zalău, dar mai ales echipa de seniori din cadrul clubului au avut în ultimii ani probleme cu locaţiile de antrenament, după ce administratorii Terenului „Victoria” de la Unitatea Militară au refuzat să mai pună la dispoziţia clubului zălăuan baza sportivă.

Problema poate fi rezolvată însă în această toamnă, deoarece conducerea clubului FC Zalău intenţionează să renoveze terenul de zgură, de lângă tribuna cu vestiare. Practic, se doreşte construirea unui teren cu suprafaţă sintetică, a cărui dimensiuni vor fi mai mari decât a unui teren normal cu suprafaţă sintetică (40×20).
Lucrările la noul teren din incinta Stadionului Municipal vor începe, cel mai curând, în data de 15 august, după cum ne-au informat persoanele din conducerea clubului zălăuan, însă se doreşte ca în câteva luni să poată fi dat în folosinţă.
Având în vedere că dimensiunile vor fi mai mari decât ale unui teren sintetic normal, pe noua bază sportivă se vor putea organiza chiar şi competiţii oficiale pentru copii şi juniori.

One Thought to “Teren cu suprafaţă sintetică la Stadionul Municipal din Zalău”

  1. […] Problema poate fi rezolvată însă în această toamnă, deoarece conducerea clubului FC Zalău intenţionează să renoveze terenul de zgură, de lângă tribuna cu vestiare. Practic, se doreşte construirea unui teren cu suprafaţă sintetică, a cărui dimensiuni vor fi mai mari decât a unui teren normal cu suprafaţă sintetică (40×20). Lucrările la noul teren din incinta …mai multe stiri […]

Leave a Comment